Rabarbertaart
Een etentje afsluiten met deze rabarbertaart is zeker weten een hit. En klaar in een handomdraai.
600 g rabarber in stukjes
60 g suiker
1 tl vanillesuiker
2 cm verse geraspte gember
2 tl gemberpoeder
Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de rabarberstukjes met de (vanille)suiker en gember.
Maak vervolgens een kruimeldeeg van onderstaande ingrediënten.
150 g bloem
50 g suiker
geraspte citroenschil
boter 75 gram
Doe de rabarberstukjes in een ingevette ovenschaal en verkruimel het deeg er overheen. 35-40 minuten in de oven.
Toefje slagroom erop. mmmmmmm
Het bloemenseizoen loopt van eind juni tot begin oktober. De bloemen pluktuin is open tijdens de openingstijden van de boerderijwinkel. Je kunt een knipkaart kopen voor 3 of 5 boeketten of afrekenen voor een boeket in de winkel.


