Crowdfunding

 

Crowdfunding actie voor een nieuwe kas

 

We waren al aan het dromen over een extra tunnelkas op de tuin.En nu is dat opeens een urgente kwestie geworden. Zoals jullie allemaal hebben ondervonden, woedde er 18 januari een zware storm over Nederland. Helaas is deze ook op de tuin niet onopgemerkt voorbij gegaan en is een van de twee tunnelkassen kapot gewaaid. Een nieuwe kas neerzetten in niet alleen enorm veel werk. Maar kost ook behoorlijk wat.
Draag je de tuinderij een warm hart toe en wil je mij steunen in het neerzetten van een nieuwe professionele tunnelkas? Hiermee kan ik het groenteseizoen verlengen voor een beter jaarrond inkomen en in de zomer meer overheerlijke tomaten kweken.
 

Hoe kan je helpen

Heel simpel door een kleine bijdragen te doneren voor de nieuwe tunnelkas.

Wat krijg je terug voor jou inbreng naast een grote dank je wel:
Voor 10 euro: mag je een groentetas op de tuin afhalen of een boeket plukken in de bloementuin
Voor 20 euro: mag je een groentetas op de tuin afhalen en een boeket plukken in de bloementuin
Vanaf 50 euro: mag je een groentetas op de tuin afhalen en een boeket plukken in de bloementuin in 2018 en 2019, daarnaast krijg je een naamsvermelding


voorwaarden:
een groentetas is af te halen op de boerderij tijdens de openingstijden van de boerderijwinkel en tijdens de opendagen in het seizoen 2018 of 2019. Minimaal een week van te voren doorgeven wanneer je de tas wilt ophalen ivm met de oogstplanning. Een boeket bloemen kan geplukt worden in de bloemenpluktuin tijdens de openingstijden van de boerderijwinkel en tijdens de opendagen in het bloemenseizoen 2018 of 2019.