Workshops

workshop moestuinieren

Workshop moestuinieren

Op de tuinderij kun je niet alleen terecht voor lekkere groenten. Je kunt er ook alles leren over groenten telen.

 

Aankomende workshops

Sierlijk en kruidig in de moestuin

In de moestuin is nog veel meer te beleven dan alleen maar groenten. Tijdens deze tuinwandeling leer je heel wat eetbare onkruiden herkennen. Want onkruiden zijn veel meer dan ongewenste kruiden. We bekijken ook de tuinkruiden en proeven eetbare bloemen.

Wanneer: Zaterdag 15 juni 10:00 uur tot 12:00 uur
Kosten: 5,00 euro voor VELT leden 7,50 euro voor niet leden
Waar: Tuinderij de Groene Steen, Universiteitsweg 1, De Bilt
Interesse mail dan naar info@tuinderijdegroenesteen.nl
 
 
Zaaien en planten voor de herfst en de winter
Half augustus
Wat kun je nog zaaien en planten voor de herfst en de winter en hoe krijg je je groenten goed de winter in. Kon je na je vakantie door het onkruid de groenten niet meer vinden? Is door de droogte een deel van je oogst mislukt? Niet getreurd, er is voor de komende maanden ook nog een hoop te zaaien en oogsten. Deze ochtend leer je wat welke groenten je nu nog kan zaaien en planten, welke gewassen kan je laten overwinteren. En welke extra maatregelen kun je treffen om je gewassen te beschermen tegen de kou. Bijvoorbeeld met doek of een tunneltje. Daarnaast is er is gelegenheid om rond te kijken op de tuinderij.

Zelf met een groep langskomen op de tuinderij voor een workshop of rondleiding, dat kan! Stuur dan een mailtje en ik neem contact met je op over de mogelijkheden


Informatie of op de hoogte gehouden worden van aankomende workshops
Mail

Tuinderij de Groene SteenBoerderij Nieuw Bureveld
Universiteitsweg 1, De Bilt